Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Παμπαίδες: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΑΛΑΣ!!!

Ήταν μαγική μέρα η Κυριακή 10 Μαΐου 2009.
Η πρώτη παρουσία του ΑΣ "ΦΟΙΒΟΣ" Αργυρούπολης στον ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ μιας ηλικιακής κατηγορίας του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΑΛΑΣ ΕΠΟ, συνοδεύτηκε από την κατάκτηση του ΤΡΟΠΑΙΟΥ.
Οι Παμπαίδες μας με την άρτια τεχνική καθοδήγηση του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ τους κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΣΗ, πέτυχαν να μετατρέψουν σε πραγματικότητα για το σύλλογό μας, το όνειρο όλων των ομάδων που συμμετέχουν σε κάθε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Ο ΑΣ "ΦΟΙΒΟΣ" ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΑΛΑΣ στην κατηγορία ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ.
Λίγο μετά τις 17:30΄-στην Παλλήνη- οι διαιτητές σφύριξαν την έναρξη του αγώνα.
Αναγνωριστικό παιχνίδι για λίγα λεπτά και από τις δύο ομάδες, με τον ΗΝΙΟΧΟ να χάνει τις πρώτες του καλές προσπάθειες.
Στα μισά του ημιχρόνου ο αρχηγός των Παμπαίδων μας, ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΑΓΑΝΑΣ, πέτυχε το 1-0 όταν με εκπληκτική βολίδα από τα 15 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι κι εμάς στα σύρματα, για το πανηγύρι που άρχιζε.
Η αντίδραση της ομάδας του Ηλία Μπέριου ήταν μουδιασμένη και πελαγοδρομούσε ανάμεσα στο κυνήγι της ισοφάρισης και την αποφυγή του δεύτερου τέρματος.
Παρ΄όλα αυτά κατάφερε σε ανύποπτη φάση να φέρει τον αγώνα στα ίσια, όταν ομαδικό αμυντικό λάθος έφερε το 1-1, κι όλα άρχισαν από την αρχή.
Καταιγιστικός στο πρώτο μισό του Β΄ημιχρόνου ο "ΦΟΙΒΟΣ", πέτυχε το 2-1 αλλά δημιούργησε και έχασε ακόμη τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να κλειδώσει τη νίκη.
Το γκολ -αποτέλεσμα θαυμάσιου συνδυασμού τεσσάρων παικτών- επιτεύχθηκε όταν ο Παναγιώτης Τάγκαλος βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα Γκαγκάτση (γιό του πρώην προέδρου της ΕΠΟ, που διακριτικά κι αθόρυβα στάθηκε κοντά στην ομάδα του ΗΝΙΟΧΟΥ).
Ο Παναγιώτης δεν είπε "όχι" στο "πάρτο βάλτο", και έκανε σε σχεδόν κενή εστία το 2-1.
Από εκείνο το σημείο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, ανέλαβαν δράση οι αμυντικοί μας, και πήραν άριστα.
Ο Δονάτος Διαμάντης και ο Διαμάντης Μπότης έπνιξαν κάθε φιλόδοξη προσπάθεια του ΗΝΙΟΧΟΥ, ενώ όπου χρειάστηκε ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΗΣ κατέβασε ρολά.
Το σφύριγμα της λήξης από τον άριστο διαιτητή κ. Σταμούλη και τον επίσης διαπρέψαντα συνεργάτη του, βρήκε προπονητή, παίκτες, διοίκηση και γονείς, ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Σύνθεση ΑΣ "ΦΟΙΒΟΣ":
Αγγελος ΚΟΥΚΛΑΡΗΣ, Διαμάντης ΜΠΟΤΗΣ, Δονάτος ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, Παναγιώτης ΤΑΓΚΑΛΟΣ, Χαράλαμπος ΛΑΓΑΝΑΣ (Αλέξης ΣΑΜΑΡΑΣ, Χρίστος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, Σπύρος ΚΟΥΤΟΥΖΗΣ, Χαράλαμπος ΤΡΙΧΙΑΣ, Γιώργος ΤΑΓΚΑΛΟΣ, Παναγιώτης ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, Κων/νος ΑΤΖΑΡΑΚΗΣ, Νεόφυτος ΚΟΥΣΗΣ)

1 σχόλιο:

gmail.com είπε...

Σημαντικό λάθος στη σύνθεση του ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΑΛΑΣ Ε.Π.Ο., μας επισήμαναν φίλοι-γονείς αθλητών του Α.Σ."ΦΟΙΒΟΣ".
Συγκεκριμένα στη σύνθεση της ομάδος μας που αγωνίστηκε και ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ήταν ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ κι όχι ο ΤΑΣΟΣ ΕΡΕΙΜΙΔΗΣ, όπως από λάθος μας αναρτήσαμε.
Με ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΟΥΜΕ, ζητώντας ΣΥΓΝΩΜΗ από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ, τους γονείς και τους φίλους του.