Σάββατο 9 Μαΐου 2009

3η Θέση οι Παμπαίδες στο "Μπουρλής".

Η ομάδα μας των Παμπαίδων η -κατά γενική ομολογία -πλέον σταθερή σε απόδοση, προσφορά θεάματος και πραγματική μηχανή γκολ σε όλη τη διάρκεια του 5ου Τουρνουά "Κων/νος Μπουρλής", κατέλαβε τελικά την 3η Θέση, νικώντας σήμερα το πρωί (Σάββατο 9 Μαϊου 2009, ώρα 09:30΄) τη ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης με σκορ 2-1.
Κρατώντας δυνάμεις για τον τελικό του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΑΛΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ -ΠΑΛΛΗΝΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΙΟΥ ΩΡΑ 17:00΄- οι παίκτες του προπονητή Παναγιώτη ΚΟΥΣΗ , πήραν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Χαράλαμπος ΛΑΓΑΝΑΣ. Το ημίχρονο κύλησε με καθολική υπεροχή για την ομάδα μας, που εκτός από το γκολ με το οποίο προηγήθηκε, σπατάλησε και τέσσερεις ακόμη πολύ καλές ευκαιρίες για να κλειδώσει τη νίκη.
Η έναρξη του Β΄Ημιχρόνου επιφύλασσε την ισοφάριση, σε μια από τις -δύο όλες κι όλες, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα- φάσεις της ομάδος της Ηλιούπολης.
Δέκα λεπτά πριν τη λήξη -με τη "ρωσική" ρουλέτα των πέναλτι να προβάλλει πάλι απειλητική ο Χρίστος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, έλυσε το γρίφο για τον τρίτο στην κατάταξη της κατηγορίας Παμπαίδων του φετεινού Τουρνουά, πετυχαίνοντας το 2-1, σκορ που ήταν το τελικό στον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: