Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Παμπαίδες: Στην τετράδα του "Μπουρλής"

Στην τετράδα του τουρνουά "Κων/νος Μπουρλής", βρίσκονται εδώ και μία ώρα οι Παμπαίδες του ΑΣ "ΦΟΙΒΟΣ"Αργυρούπολης.
Μετά από κοπιαστική αλλά άκαρπη προσπάθεια 60' οι Παμπαίδες μας έμειναν στο λευκό 0-0, με την ομάδα των Σουρμένων.
Η αναμέτρηση οδηγήθηκε έτσι στην άχαρη και ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, όπου ο "ΦΟΙΒΟΣ", έχοντας απόλυτη ευστοχία, κέρδισε με 6-5, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Αντίπαλος μας στον ημιτελικό του τουρνουά, είναι η ομάδα του Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.
Στο 4ο αθλητικό κέντρο Ηλιουπόλεως ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα των Σουρμένων, να πατάει καλλίτερα στο γήπεδο.
Αποτέλεσμα της υπεροχής της ήταν δύο κλασσικές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο μισό του Α΄ημιχρόνου.
Στο διάστημα αυτό οι Παμπαίδες μας, υστέρησαν απελπιστικά, αλλά σταδιακά και μετά το αρχικό μούδιασμα, άρχισαν με τον Χαράλαμπο Λαγανά κυρίως, να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία της ομάδος των Σουρμένων.
Αποτέλεσμα της υπεροχής μας, ήταν δύο κλασικές αλλά χαμένες ευκαιρίες με τον Παναγιωτόπουλο να αστοχεί μπροστά στον αντίπαλο τερματοφύλακα, μετά από πλαγιοκόπηση και σέντρες ακριβείας του Χαρ. Λαγανά.
Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα του Β΄ημιχρόνου.
Τα Σούρμενα έδειξαν από νωρίς διάθεση να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, ελπίζοντας στην αντεπίθεση που θα τους επέτρεπε να "κλέψουν" το αποτέλεσμα και την πρόκριση.
Οι συνεχείς προσπάθειες και οι χαμένες ευκαιρίες του ΑΣ "ΦΟΙΒΟΣ", διαδέχονταν η μία την άλλη, χωρίς όμως να έρχεται το γκόλ που θα λύτρωνε την ομάδα μας.
Τρία λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, τα Σούρμενα βρέθηκαν με μισό γκολ και την πρόκριση στις αποσκεύες τους, όμως ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΗΣ, έκανε την απόκρουση του αγώνα, δίνοντας στους συμπαίκτες του το δικαίωμα να ελπίζουν στην διεκδίκηση της πρόκρισης στη διαδικασία των πέναλτι.
Με εκπληκτικό ρεφλέξ και άριστα αντανακλαστικά έκλεψε "τη μπουκιά από το στόμα" στο τετ α τετ με τον αντίπαλο επιθετικό, διώχνοντας τη μπάλα κόρνερ, αποσπώντας το θαυμασμό και τα ζωηρά χειροκροτήματα των γονέων των συμπαικτών του αλλά κλαι των αντιπάλων..
Η σειρά των πέναλτι (με τα Σούρμενα στο πρώτο πέναλτι):
0-1
1-1 Διαμάντης Δονάτος,
2-1
2-2 Παναγιωτόπουλος Χρίστος
3-2
3-3 Μπότης Διαμάντης
4-3
4-4 Τάγκαλος Παναγιώτης
5-4
5-5 Λαγανάς Χαράλαμπος
Σούρμενα (Δοκάρι)
5-6 Ατζαράκης Γιώργος.

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΚΛΑΡΗΣ, για την απίστευτη απόκρουσή του, λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, δικαούται τον τίτλο του MVP στο σημερινό αγώνα.
Παιδιά μπράβο. Ένας αγώνας για τον τελικό και μετά το τρόπαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: